banner_2021.jpg

GstarCAD este o aplicaţie independentă şi deţine drepturile de proprietate intelectuală.

Variante de licenţiere

  • stand-alone: o licenţă pe un calculator;
  • reţea: mai mulţi utilizatori pot utiliza o licenţă; preţul este dat pentru un utilizator.

O licenţă de tip stand-alone vă permite să rulaţi un program GstarCAD pe o singură staţie de lucru. Pentru a obţine o licenţă, trebuie să autorizaţi produsul (să activaţi licenţa).

Testare
Puteţi utiliza un produs GstarCAD timp de 30 de zile înainte de a fi necesară licenţierea (autorizarea). De asemenea, puteţi autoriza programul în orice moment înainte de data de expirare. După data de expirare, nu puteţi rula programul până când nu este înregistrat şi autorizat. 

Activarea licenţei
Când înregistraţi programul, primiţi un număr de serie. Introduceţi numărul de serie în fereastra "Activation". Pentru mai multe informaţii legate de înregistrarea şi autorizarea unui produs GstarCAD, vă rugăm să consultaţi ghidul de instalare, care este disponibil în secţiunea "Descărcare" a site-ului.

Activarea se poate face "online", sau printr-un fişier de activare, dacă staţia de lucru nu este conectată la Internet. În acest caz, pe baza numărului de serie primit, programul va genera un fişier de tip XML pe care trebuie să ni-l trimiteţi prin email. Vă vom trimite înapoi, prin email, fişierul de activare a licenţei.

Fişierul de licenţă rămâne pe staţia dvs. când dezinstalaţi produsul GstarCAD. Dacă reinstalaţi acelaşi produs pe aceeaşi staţie de lucru, informaţia cu privire la licenţă este încă validă. Nu trebuie să reautorizaţi programul. 

În cazul unei formatări de harddisk şi/sau a reinstalării sistemului de operare, precum şi în cazul transferării licenţei pe un alt calculator, e necesară o nouă autorizare, cu returnarea licenţei iniţiale!

Vă rugăm să citiţi cu atenţie manualul de instalare pentru a vă familiariza cu procedurile de activare şi respectiv de returnare a unei licenţe.